Yleispuhdistusvaahto Net Mouss 12 kpl (uusi) - Autoilu, Toimitus Matkahuollolla tai nouto | Konkurssihuutokauppa

Nettihuutokauppa 82044

Yleispuhdistusvaahto Net Mouss 12 kpl (uusi) - Autoilu, Toimitus Matkahuollolla tai nouto • AA Realisointi Oy

Tarjous hylätty

Korkein huuto

10,00 €
ALV 24%
Hintaan lisätään arvonlisävero

Aikaa jäljellä

Kohde sulkeutuu
10.03.2024 - 17:30
Kohdenumero: 82044
Toimeksiantaja: AA Realisointi Oy
Toimeksiantajan Y-tunnus: 2495764-0

Yleispuhdistusvaahto Net Mouss 12 kpl (650 ml / pullo):

Tuotekuvaus:

Elintarvikehyväksytty puhdistusvaahto kaikkien kovien pintojen puhdistukseen, rasvanpoistoon ja kiillotukseen. Poistaa helposti lian ja jättää kiiltävän ja antistaattisen pinnan. Erittäin tehokas myös voimakkaasti likaantuneille pinnoille. Paksu vaahto, ihanteellinen pystypintojen puhdistukseen. Ei sisällä hankausaineita eikä kloorattuja liuottimia. Hyväksytty käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Hyväksynnät: N A 152783. SF 1.

Käyttökohteet:

Voidaan käyttää metallille, muoville, puulle, laminaatille, lasille, melamiinille, kumille jne. Puhdistaa huonekalut, tietokoneet, TV:n kehykset, toimistolaitteet, projektorit, ovet, kahvat, kopiokoneet, ikkunankehykset, autojen sisätilat, puskurit, työkalut jne.

Käyttöohje:

Levitä Net Moussia pinnalle ja anna vaikuttaa 5-10 sekuntia. Puhdista ja kuivaa pinta nukkaamattomalla liinalla. Kun puhdistat herkkiä pintoja, levitä tuotetta liinaan ja puhdista pinta.

 

Katso myös PDF tiedosto: Net mouss

 

Tuotteesta / tuotteista toimitetaan automaattisesti lasku rahteineen sähköpostilla. Ilmoita meille, jos kuitenkin haluat noutaa tuotteen niin muutamme laskun ilman toimitus- ja käsittelykuluja olevaksi- Lue tarkemmat ohjeet noudosta alempaa.

 

Tutustu myös verkkokauppaamme www.nettirealisointi.fi

Tykkää meistä Facebookissa ja saat tietoa kohteistamme ensimmäisenä www.facebook.com/aarealisointi

Onko sinulla myytävää? Ota yhteyttä www.aarealisointi.fi

 

Nouto:

Tuotteen voi myös noutaa seuraavana tiistaina huutokaupan päättymisestä klo: 11.00 - 16.30 välisenä aikana. Sovi noudosta kuitenkin etukäteen maanantaina sähköpostilla niin tiedämme mitkä kohteet tullaan noutamaan. Ilman sopimista tavara ei ole noudettavissa. Noudettavan tuotteen voi maksaa myös käteisellä noudettaessa (ei korttimaksu mahdollisuutta). Ilmoita meille etukäteen s-postilla samalla, kun ilmoitat noudostakin, jos maksat käteisellä. Kohteen säilytyksestä perimme kymmenen euroa vuorokaudelta, jos tuotetta ei noudeta seuraavana mahdollisena noutopäivänä eli seuraavana tiistaina huutokaupan päättymisestä.

Toimitus- ja käsittelykulut:

Tämän kohteen hintaan lisätään 28 € toimitus- ja käsittelykuluja. Tuote lähtee liikkeelle, kun tuote ja rahti on maksettu. Jokaisesta huudetusta tuotteesta veloitetaan toimitus- ja käsittelykulut erikseen. Lähettämästämme noutamatta jätetystä kohteesta / kohteista veloitamme saman suuruisen toimituskulun kuin kohteessa on ollut sekä palautuksesta meille että uudelleen lähetyksestä. Kohteen säilytyksestä perimme kymmenen euroa vuorokaudelta heti eräpäivän jälkeen, jos tuotetta ei ole maksettu tai tuotetta ei noudeta seuraavana mahdollisena noutopäivänä tai ilmoituksessa kerrottuna ajankohtana (niissä kohteissa joissa nouto on mahdollinen). Kohteet perumme 14 vrk kohteen päättymisestä, jos sitä ei ole maksettu ja lähetämme asiakkaalle peruutusmaksun 10 % kohteen huutohinnasta, mutta kuitenkin vähintään 50 €.

Toimitus- ja käsittelykuluihin sisältyy:

  • Pakkausmateriaalit
  • Pakkaus (henkilöstökulut)
  • Lähetyslappujen teko
  • Matkahuolto noutaa paketit meiltä
  • Itse kuljetus
  • Myynnistä aiheutuneet kulut (huutokauppamaksu)
  • Toimituskulut sisältävät myös valtiolle menevän arvonlisäveron 24 %
  • Useampi tuote voidaan pakata samaan pakettiin

 

AA Realisointi Oy

Inkereentie 1021

25190 Pertteli (Salo)


LiiteKoko
PDF icon net_mouss.pdf264.98 KB

Lisätiedot:
Nouto alla olevasta osoitteesta seuraavana tiistaina huutokaupan päättymisestä klo: 11.00 - 16.30 (sovittava etukäteen sähköpostilla) Kerro s-postissa myös, jos haluat maksaa tuotteen noudettaessa käteisellä (ei korttikonetta):

Myymälä / pienkonekorjaamo:

Kone Korpela / Nettirealisointi
Inkereentie 1021
25190 Pertteli (Salo)
P. 045 671 1119
www.konekorpela.fi
Arkisin klo: 9.00 - 17.00
(käynti rakennuksen päädystä kylttien kohdalta)

Kohteen näyttö:
Yhteydenotot sähköpostilla myynti@aarealisointi.fi
Inkereentie
1021
25190 PERTTELI (SALO)
Jarmo Korpela
AA Realisointi Oy
+358 45 671 1119