Palaute ja kysymykset | Konkurssihuutokauppa

Palaute ja kysymykset

Yleisimmät kysymykset konkurssihuutokauppa.fi-sivustosta.
 

K: Onko kaikki huudetut tavarat aina pakko hakea itse, vai voinko maksaa esim. postimaksun ja tavarat lähetetään minulle?
V: Kaikki huudetut tavarat tulee hakea itse, tai valtuuttaa joku hakemaan ne. Ostajan vastuulla on myös koneiden ja laitteiden asianmukainen irroittaminen esim. sähkö- tai vesijohtoverkosta. Kun myyty tavara irroitetaan, niin tilat tulee jättää vuokranantajalle kelpaavaan luovutuskuntoon, eli esim. sähköjohdot täytyy tulpata asianmukaisesti yms.

___

K: Onko minun mahdollista käyttää ns. automaattikorotusta, jos en jostain syystä pysty itse vahtimaan huutokaupan tilannetta?
V: Palveluun ei ole mahdollista tehdä automaattikorotusta. Jos tätä tarpeeksi toivotaan, niin sellainen mahdollisuus toki tehdään.

___

K: Voinko käydä katsomassa myytävää kohdetta ennen tarjoamista?
V: Tämä onnistuu sopimuksen mukaan. Mikäli kohteeseen ei ole mahdollista tutustua etukäteen, niin siitä on maininta huutokauppailmoituksessa.

___

K: Jos en ole tyytyväinen sivustonne kautta ostamiini tavaroihin, voinko saada rahani takaisin?
V: Huutokohteet myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla, mitä niissä huutokauppahetkellä on. Siksi kehoitamme ostajia tutustumaan huolella myytäviin kohteisiin ennen sitovan huutotarjouksen tekemistä.