Peugeot partner | Konkurssihuutokauppa

Nettihuutokauppa 40953

Peugeot partner • Vantaa Pysäköinninvalvonta

Huutokauppa peruutettu

Lähtöhinta

150,00 €
ALV 24%
Hintaan lisätään arvonlisävero

Aikaa jäljellä

Kohde sulkeutuu
28.06.2021 - 11:15
Kohdenumero: 40953
Toimeksiantaja: Vantaa Pysäköinninvalvonta

Edellinen rekisteritunnus: 

Ajoneuvon valmistenro:   VF3GJNFUB95070596

Tuotenumero: 20210359

(Ota ylös tämä  TUOTENUMERO (EI KOHDENUMERO). Kaikki kyselyt tällä numerolla, myös noudettaessa)

MEILLÄ ON TARHALLA PAKKO KÄYTTÄÄ MASKIA.

Tarhalle pääsy VAIN  ajanvarauksella.

Kaikilta katsomaan tulevilta voidaan tarkastaa henkilöllisyystodistus. Soitettava ennen, kuin tulee katsomaan huutokaupattavia autoja yhteystiedoista löytyvään numeroon.

Ulkomaalaisia ajoneuvoja, tai muita ulkomaalaisia myytäviä kohteita ei ole rekisteröity Suomessa mistä syystä rekisteröinti saattaa olla mahdotonta. Myyjä ei ole tästä vastuussa eikä se myöskään ole kaupan purun peruste. Siksi ne myydään lähinnä varaosiksi. Myös suomalaiset myytävät kohteet saattavat olla hankalia rekisteröidä.

Ostaja yrityksellä on oltava Suomalainen Y-tunnus huutokaupan sivuilla. Hyväksymisen jälkeen joudumme perumaan hyväksynnän, jos ei ole Suomalaista Y-tunnusta.

Yksityisellä ostajalla pitää olla Suomalaiset henkilöpaperit, joissa SOTU. Hyväksymisen jälkeen joudumme perumaan hyväksynnän, jos ei ole Suomalaista henkilöllisyystodistusta.

KÄYTTÄKÄÄ VAIN PAYTRAILIA, KIITOS!

Maksutapa: Vain Paytrail, linkin kautta.
Paytrail - vain Suomalaiset verkkopankkitunnukset.
Mikäli käytössäsi ei ole suomalaisia verkkopankkitunnuksia, et voi
maksaa Paytrailin kautta.
Luottokortit eivät käy maksuvälineenä Paytrailissa.

Lisätietoja maksutavoista myyntiehdoissa!

LUKEKAA MYYNTIEHDOT! PIDÄMME NIISTÄ TIUKASTI KIINNI.

Huutokaupattavat ajoneuvot ovat Vantaan kaupungin omistukseen siirtyneitä hylättyjä avoneuvoja tai muita laitteita. Laki ajoneuvojen siirtämisestä (5.12.2008/828 12§). Huutokaupattaviin kohteisiin (ajoneuvoihin) ei pääsääntöisesti ole avaimia, eikä huolto-, tai ohjekirjoja. Huudettavat ajoneuvot (Suomen rekisterissä olleet) on poistettu liikennekäytöstä ajoneuvorekisteristä kunnan poistolla. Uudelleen rekisteröiminen saattaa olla hankalaa johtuen veroista, tai muista maksuista. Ulkomaan rekisterissä olevia ajoneuvoja Vantaan kaupunki ei poista ajoneuvon kotimaan ajoneuvorekisteristä. Ajoneuvoon saattaa kohdistua erääntyneitä ajoneuvoveroja. Uudelleen rekisteröimisestä ja kaikista ajoneuvon uudelleen liikenteseen saattamiseksi syntyvistä kustannuksista vastaa ostaja. Ostaja vastaa kaikista ajoneuvoon kohdistuvista viranomaismaksuista (ajoneuvoverot ym. maksut). Myyjällä ei ole ajoneuvosta mitään muuta tietoa, kuin tässä tekstissä esitetty tieto.

Jos huutaja ei ole maksanut huutoa eräpäivään mennessä (huudon päättymisestä 2 päivää) ja ottanut yhteyttä noudosta saman viikon (7 vuorokautta) kuluessa huudon päätyttyä, ajoneuvo laitetaan uudelleen huutokauppaan, tai romuksi ja siitä peritään vahingonkorvausmaksu. (Vain arkisin auki). KAIKKI laskuun liittyvät asiat, yhteydenotot EHDOTTOMASTI ennen eräpäivää.

Huutokauppakohteeseen on mahdollista tutustua torstaina, maanantaisin ja tiistaisin klo. 09.00-10.30 osoitteessa Hanskalliontie 6, 01760 Vantaa.

Noudot vain arkena maanantaista perjantaihin kello 8.00-11.00. Aina soitettava ja sovittava etukäteen, koska tulossa hakemaan voitettua huutoa pois. (samat kellonajat puheluissa, kuin noudoissa).


Lisätiedot:
Tuotteiden nouto

Ostaja vastaa tuotteiden poiskuljetuksesta. Mikäli ostaja tilaa kuljetusliikkeen noutamaan ostamansa tuotteen, tulee ostajan ilmoittaa siitä etukäteen myyjälle. Myyjä luovuttaa tuotteet ainoastaan maksuvahvistusta ja/tai kuittia vastaan. ALKUPERÄINEN valtakirja oltava, jos joku muu, kuin huutaja noutaa tuotteen. (Sähköpostilla lähetetty EI käy).

Kaikki hyväksytysti huudetut kohteet tulee olla poissiirrettynä 7 (seitsemän) vuorokauden kuluessa hyväksytyn huutokaupan päättymisestä, mikäli asiasta ei myyjän kanssa ole toisin sovittu. Myyjällä on oikeus periä vuokraa hyväksytyn, huudetun kohteen varaamasta neliötilasta, sisä- ja/tai ulkotiloissa 7 (seitsemän) vuorokauden ylimenevältä ajalta katsomallansa kohtuullisella vuorokausikorvauksella. Mikäli huudot eivät ole noudettuna 3 (kolmen) kuukauden kuluessa, myyjä pidättää oikeuden soveltaa lakia elinkeinonharjoittajan oikeudesta myydä noutamatta jätetty esine (15.7.1988/688)



Lisäkulut

Myyjä pidättää oikeuden vaatia perintäkulut ja muut mahdollisesti syntyneet lisäkustannukset ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneet kustannukset ostajan maksettaviksi.



Huudosta vetäytyminen ja kaupan purku

Ostajalla on kuluttajansuojalain mukainen etämyyntisopimuksen peruuttamisoikeus. Mikäli ostaja vetäytyy hyväksytystä huudosta kuluttajansuojalain mukaisen peruuttamisoikeuden jälkeen myyjän suostumuksella, tulee ostajan korvata myyjälle epäonnistuneen huutokaupan järjestämisestä aiheutuneet kustannukset (27.3.1987/355 ja 5.1.1994/16). Kaupan peruuntumismaksu sitovan kaupan purkautumisesta on 200€. Kaupan peruuntumismaksu on arvonlisäverolain mukaan erä, josta ei suoriteta arvonlisäveroa.

Mikäli ostaja ei suorita hyväksytyn huudon kauppahintaa maksuehtojen mukaan tai myyjän kanssa muutoin sovitusti, on myyjällä oikeus purkaa kauppa ja asettaa kohde uudelleen myyntiin 7 (seitsemän) vuorokauden kuluttua huudon hyväksymisestä. Myyjän tulee ilmoittaa kaupan purusta ostajalle kirjallisesti etukäteen ennen kohteen asettamista uudelleen myyntiin

Kohteen näyttö:
Huutokauppakohteeseen on mahdollista tutustua torstaina, maanantaisin ja tiistaisin klo. 09.00-10.30 osoitteessa Hanskalliontie 6, 01760 Vantaa.
Hanskalliontie 6
01760 VANTAA
Kenne / Kari-Matti
Inter-Hinaus Oy / Vantaan kaupunki, ajoneuvojen siirtokeskus
0600418878